צריך עזרה, ארוסתי נפרדה ממני, אנחנו עובדים ביחד, מאז שנפרדנו לא דיברתי איתה מילה אחת. אחרי כחודש, המנהל שלה אמר שהיא באה אליו בבכי ושאני מתקרב ל "הטרדת מינית ופגיעה בשמי הטוב", לא בטוח למה, אבל אני חושב שמישהי שעובדת איתה אמרה לה שאני סיפרתי משהו בנוגע ליחסית האישים שלנו.
מה שסיפרתי זאת הייתה האמת, והיא ככה: "היא לא רצה שנקיים יחסי מין עד אחרי החתונה", אני בבעיה כלשהי? אני כולה סיפרתי את האמת למישהי אחרת וכנראה שהיא אמרה לאקסית שלי את זה, היא יכולה לתבוע אותי או משהו? כי האקסית שלי אמרה שהיא רוצה ללכת להתלונן עלי אצל המנהלת כוח אדם שלנו.
אשמח לקבל עזרה בנושא בבקשה. תודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
דיברתי עם חבר, והוא הסכים איתך בגדול.
נכון לעכשיו, היא לא פנתה עלי ובנתיים לא קיבלתי שיחה מהמנהלת כוח אדם של העבודה שלנו על הנושא, האם כדי להמתין עם זה ולראות איך זה מתקדם ולראות אם היא באמת עושה משהו?
או שנכון לעכשיו עם כל מה שאמרו לי (כי נכון לעכשיו, אנשים אחרים אמרו לי) זה מספיק להתחיל איזה תהלך נגדה?
ותודה רבה על התשובה :)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר