שלום רב,
נעשה לי עוול גדול מאוד על ידי חברה גדולה המתעסקת בין היתר בתוספות שיער וראיתי באתרים שונים ובאינטנט שפתחו כל מני קבוצות של פגועי החברה אך הם נסגרו מסיבה לא ברורה.. משיחה עם עורך דין הבנתי שהרבה תבעו אותם אבל הם כבר מגיעים מיומנים לבתי המשפט והם מכסים את עצמם עם הסכמים מוכנים מראש שהם נותנים ללקוחות לחתום רגע אחרי שמציפים אותם בשקרים רמאויות ופנטזיות לגבי הטיפול שלהם ועושים המון נזקים (גופני ונפשי) עם טיפולים מזיקים מסוכנים ולא יעילים.
אני מאוד מעוניינת להגיע לתביעה ייצוגית נגדם אך לא בטוחה איך ניתן להגיע לנפגעי החברה האם חוקית מותר לי לפרסם באינטרנט בפייסבוק את הסיפור שלי שאני נפגעתי מהם ושאני מחפשת עוד אנשים שיצטרפו לתביעה שלי? האם באתרים שהם מפרסמים את עצמם אני יכולה לספר את מה שקרה לי ושאני לא מרוצה מהם מבלי שיתבעו אותי..? על מנת להזהיר אנשים תמימים.. הבנתי שהם קוטלים ותובעים על כל תגובה שלילית עליהם כיצד אוכל לעשות זאת מבלי לקבל תביעה מהם על לשון הרע?
מודה לכם (המוווווןןןן) מראש.
לפנות להפגש עם עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר