שלום רב,
למדתי במכללה פרטית מאוד מפוקפקת שמסרבת להעניק לי תעודות כי לטענתם לא סיימתי מבחנים למרות שביצעתי אותם, יש לציין שהשלוחה של המכללה בה למדתי עברה משלוחה עצמאית לשלוחה בלימודי חוץ במכללה אקדמית בצפון ואיבדה נתונים לי ולעוד עשרות סטודנטים, בנוסף המכללה הספציפית עובדת בשיטת מצליח ורק לאחר 4 שנים של לימודים היא מסרבת להעניק לסטודנטים תעודות בטענה שלא סיימו את הלימודים כדי שיחזרו על קורסים ומבחנים בעלות וכמובן שלא ניתן להוכיח כי כל הנתונים אצלם. פניתי למכללה בכתב וקיבלתי סירוב, פניתי למכללה באמצעות עו"ד ולא קיבלתי מענה, אין לי כסף וזמן להתעסק בזה אז החלטתי למסור פרטים על המכללה ועל החוויות האישיות שלי שנוגעות למכללה אך ורק לסטודנטים פוטנציאלים המעוניינים לקבל חוות דעת על הלימודים שלמדתי ברחבי הרשת. האם אני עובר על איסור לשון הרע או דיבה במידה ואני עונה באופן ענייני על חוויותיי האישיות? שאלה נוספת, האם מותר לי לספר למנהלי המכללה על האקט שאני בוחר כדי שיבינו שהם רק מפסידים (כסף ומוניטין) שהם בוחרים לא להעניק לי תעודות שמגיעות לי בזכות ולא בחסד? תודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר