שלום, באחד מימי חוהמ סוכות הייתי בדרכי לעבודה המנהלת ביקשה מאחת הבנות להתקשר אלי לוודא מתי אני מגיעה כשהשעה הייתה 7:40 שתחילת עבודתי היא 8:15 אמרתי לה שאני בדרך שאלה שוב אבל איפה את עניתי שאני בדרך שכן המרחק בין מקום מגורי לעבודתי הינו 10 דק לכל היותר לאחר ששאלה בפעם השלישית את אותה שאלה עניתי שאני לא ייסע על 200 קמש ויעשה תאונה ולא מעניין אותי שאין מזכירה כרגע והמטופלים הגיעו אני לא אמורה לפתוח את המרפאה וניתקתי וזאת לאחר ששבועיים ימים אני עם הבן שלי בבית כשהוא חולה מאוד וללא שעות שינה החתמתי כרטיס ב7:55 כשפתחתי את המחשב חיכה לי מייל מהממהלת מכותב לאנשים נוספים בארגון מדובר בארגון ציבורי ש״החיים והמוות ביד הלשון״ וציטוט מהשיחה ולסיום ויפה שעה אחת קודם האם אני יכולה לתבוע את המנהלת באופן אישי על לשון הרע כמובן שבתחילת החודש הזה היא גרמה לפיטורי מהארגון ומנע ממני לקבל קביעות בהאשמות שהנן חסרות בסיס אודה לתשובתכם
בוקר טוב,
יש לבדוק מה בדיוק נכתב בהודעה. מציעה שתפני ליעוץ משפטי פרטני
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר