במהלך דיון בווטסאפ של בניין המגורים בו כתבתי כי על כולם לשלם את דמי הועד בלי קשר אם תיקנו או עשו,דהיינו לא להתנות את התשלום בכך, תקפה אותי אחת הדיירות וטענה כי אני צריך ציפרלקס (לכך לטעמי יש עילה לתביעת לשון הרע)כתגובה רשמתי לה שההתנהגות שלה לא ראויה שהיא גורמת לסכסוכים וריבים בתוך הבניין שרצוי שאם יש לה גיפ בעשרות אלפי שקלים אז מין הראוי שתשלם את הועד ולא תשחק אותה המסכנה הכלכלית ,בנוסף כתבתי לה כי היא שכנעה דיירת אחרת בבניין לא לשלם את מיסי הועד ושבזה מסתכם כל מעשיה בבניין. הדיירת תובעת אותי בגין הוצאת דיבה. 1. האם מבחינת חוק לשון הרע יש עילה לתביעה שכזו כנגדי 2. האם העובדה כי כתבה לי לקחת ציפרלקס שהינו תרופה ידועה לחולים הסובלים מבעיה נפשית ובכך למעשה גרמה לי לפגיעה יכול לשמש כאחת מן ההגנות הקבועות של נתבע כנגד לשון הרע ?
תודה
על פי מה שתיארת נראה כי יש לך טענות הגנה ראויות. מציעה שתפה ליעוץ אישי אצל עו"ד בהקדם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר