שלום,
אני הייתי מוכר באתר מסוים שמאוד דומה לאיביי כל מיני מוצרים, לאתר הזה היה שירות של צ'אט אונליין ושם הייתי שואל שאלות שהייתי צריך, כבר מכרתי בסביבות השעה 100 מוצרים והרבה מהם כבר הגיעו והכל בסדר. אתמול בלילה האתר פשוט החליט לתת לי באן כי פשוט איימתי עליהם שאתבע אותם כיוון שהם רצו לסגור לי את הצ'אט אונליין ששילמתי עליו ושאלתי אותם שאלות שהם בכלל לא ענו עליהם אז זה היה מאוד מרגיז - אני משלם ולא מקבל כלום בתמורה. לאחר מכן ראיתי בפייפל שקונים מבקשים החזר כספי בגלל שהאתר כתב לכל הקונים שלי שאני מוכר הונאה ושאני לא שולח מוצרים ואני רמאי ובגלל זה הם נתנו לי באן- פה מגיע לשון הרע ואני גם עלול להפסיד כסף מכל העניין זה. מה אפשר לעשות בנידון ?
תודה רבה!
להדפיס בהארד קופי מתוך האינטרנט את כל הפירסומים שאתה סבור שהם דיבתיים שבוצעו כלפיך ואז לפנות להפגש עם עו"ד. בברכה, עו"ד עודד פרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
היי,
גם אם החברה נמצאת בוושינגטון בארה"ב, ואין לה שום קשר לישראל, אפשר להגיש נגדם כתב תביעה פה בישראל ?
תודה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר