צהריים טובים. אנסח בקצרה..
אני ידוע בסביבות מסויימות כתוצאה ממספר כתבות שפרסמתי ואשר יצאו אודותי. כמו כן בפברואר יוקרן סרט דוקומנטרי בסינמטק שגם בו אני הגיבורה הראשית בעצם. השאלה היא: כאשר התחילו לצאת הכתבות הנ"ל לפני כשנתיים- הדבר גרם לתגובות רבות ומגוונות ולא רק בישראל.אנשים התחלקו לשתי קבוצות- אוהדים ושונאים ( ממש כך) עד כדי כך שאפילו יצאו שתי תוכניות טלוויזיה בשפה הרוסית, כאשר נושא הדיון בהן- אני. בתוכנית הראשונה שיצאה בערוץ ישראלי 9 ( דוברי רוסית) טענו עובדי הערוץ כי אני פייק ולא אדם אמיתי וזאת לפי תחקירם שביצעו. כעבור תקופה קצרה נתקלתי במקרה באחד הפורומים בפייס בוק בדיון ארוך אודותי, כאשר אחד המשתתפים מצרף לינק לתוכנית אחרת ( גם היא בישראל וברוסית) בה, לדבריו, אומרים שאני חולת נפש. הסתקרנתי ועברתי דרך הלינק לתוכנית . זו היתה תוכנית המוקדשת לכתבתו של כתב ישראלי דובר רוסית, בה מוזכרת גם אני. הכתב טען בתוכנית ( וגם בכתבה. ראיתי אותה אחר כך באינטרנט) כי " לפי תחקיר שביצע מדובר באישה הסובלת ממחלות נפשיות". בכתבה עצמה הוא מפרט יותר אודות ה"תחקיר" ומסביר שהוא מתבסס על ראיון עם בן אדם קרוב לי, הראיון עצמו שמור בשולחן העבודה במחשב שלו ומהווה חומר לתחקיר נוסף. כל זה התרחש לפני כשנה וחצי. כל התקופה איני בארץ ולכן מתקשה עם מציאת עו"ד. השאלה היא: האם ניתן לתבוע בהיותי בחו"ל? כל החומרים וההוכחות שמורים אצלי.
תודה רבה מראש,
אינה לויתן
תחתמי מול הקונסול במדינה בה את שוהה.
ככל ותגישי תביעה ויתקיים דיון הוכחות את תצטרכי להתייצב ולהיחקר בו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר