אני חברה בקבוצת פייסבוק עירונית המונה כ- 12000 איש.
אדם מסויים חסם אותי ולכן איני יכולה לראות מה הוא כותב בקבוצה.
באחד ההפוסטים במהלך דיון הוא הזכיר את שמי ושם אותי ללעג, כל זאת ואיני יכולה להגן על עצמי כי איני רואה את תגובותיו (שלחו לי צילום).
תגובותו הייתה שעתיים באוויר עד שמנהל הקבוצה מחק אותה.
האם יש כאן עילה לתביעת לשון הרע?
לי את המילים המדויקות שפורמו נגדך ושאת סבורה שמהווים דיבה. קרוב לציטוט המדוייק ככל וניתן. רק אז אוכל להשיב לשלאלתך. אל תנחשי,תבדקי. בקשי מחבר בקבוצה שיעביר אלייך את מה שפורסם כנגדך ותבדקי בעצמך ואז כיתבי לי. תודה. עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
"אני חסמתי את הגוררת מריבות, לא רואה מה כתוב מצידה אבל רואה וקורא שאתם כותבים את שמה וכנראה לא טעיתי. אפשר להגיד שלא הסתדרנו והנה אני ממש לא מרגיש אשם מבחינתי. תמיד הציקה לי ולאחרים.
תודה רבה לפייס בוק על עשיית שלום באפשרות החסימה"
כל זה ציטוט ויש לציין כי אינני מכירה כלל את האם למעט קבוצת הפייסבוק.
1. "גוררת מריבו"ת. 2. "תמיד הציקה לי ולאחרים".
הדברים הללו, לכאורה, הם אכן דיבתיים כלומר עלולים לבזות או להשפיל אדם בעיני הבריות, כלשון ההגדרה המישפטית, ואולם גם אם הם עולים כדי דיבה הרי שהם במדרג הדי נמוך, ומכאן כי גם תתקבל תביעה משפטית, הרי שסך הפיצוי אינו אמור להיות גבוה במיוחד במסגרת פיצוי ללא הוכחת נזק שהרף המקסימלי שלו הינו 50 אש"ח.בכיף רויטל. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
אך הוא חסם אותי והוא ידע כי 12אלף איש בפורום רואים את תגובתו המשפילה חוץ ממני (עיר שכולם מכירים את כולם)
האם העובדה הזו לא מעצימה את הפגיעה בי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר