שלום רב,
אני יזם שמתעסק בתמ"א בצפון, החברה שלנו היית בשלבי חתימה של כמה בניינים ברציפות המהווים רחוב שלם. באחד הבניינים אחד הדיירים רצה שאני אשפץ לו את הדירה ולאחר שסירבתי הוא "לכלך" עליי ועל החברה שלי בוואזפ של דיירי השכונה ויותר מכך הלך לדיירי בניין אחד שאיתם החברה שלי גם במגעים וסיכל את חתימת החוזה .. האם זה מספיק בשביל להיחשב הוצאת דיבה ?
תכתבו לי שהדייר "לכלך" עליך. אתה צריך לכתוב לי מה המילים המדוייקות שהוא פירסם כנגדך, בדיוק מירבי כפי שניתן. לגבי סיכול החוזה- זו טענה רצינית שכדאי שתבדוק במסגרת פגישה ותוכל לפנות לעו"ד טלפונית כדי להפגש איתו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לכלך זה - אמר על החברה שלי שאנחנו חבורה של שיפוצניקים ושבחיים אל בנינו כלום, הוא ניסה להכניס יזם אחר שכן הסכים לו לשיפוץ וכשהדיירים בחרו בי הוא אמר בקבוצה ששברתי ליזם השני את הרגליים ואני עבריין ובגלל זה היזם השני לא רוצה להתקרב דברים בסגנון הזה..
בהחלט מהווים דיבה. כעת עליך להתקשר לעו"ד ולהפגש עימו על מנת שיגיש תביעה בשמך. בברכה, עו"ד עודד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר