מולי גר שכן בוטה לצערי . בעבר נהג לחנות בחניה ציבורית כשלרשותו חניית נכה . ברחוב בו מצוקת חנייה . צילמתי את רכבו במס׳ הזדמנויות בהן לא חנה בחניית הנכה שלו וחנה לצידה ברחוב כשהוא מוסיף למצוקת החניה . פניתי למחלקת הפיקוח העירונית . השכן קיבל אזהרה לבל ימשיך בזה ואם אכן ימשיך תבוטל לו הזכות לחניית הנכה .
מאז בכל פעם שאני מגיע וחונה כשהוא יוצא מרכבו וחונה הוא מטיח בי קללות עסיסיות בקולי קולות לרבות תאוריות מופרכות על הקרייה שלי ועל מצבי הכלכלי או האישי .
פעם פעמיים שלושה וארבעה התעלמתי ממנו .
אבל אני חייב לומר זה מציק בהחלט , זה גם משפיל, לעיתים כשאני מגיע לביתי ועומד לחנות אני מביט אם גם הוא מגיע אם כן אני עושה סיבוב נוסף פשוט כדי להינע מלפגוש בו .
היש לי סעד מישפטי כוח שהוא כנגדו ? היש לי זכות הגשת תלונה במישור ? ובאיזה סעיף ? כל המאמרים והחוקים על הוצאת דיבה הינם בהקשר לפרסום באינטרנט ו/או במדיה . מה לעניין שכן המטיח בך קללות האשמות וגוזמאות בקולי קולות ?
פרסום לשון הרע יכול להתגבש בהרבה דרכים ולא רק באינטרנט/מדיה.
במקרה שלך כדאי להתחיל במכתב התראה לשכן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר