ברצוני לפרסם פוסט בפייסבוק נגד חברה פיננסית כלשהי, על מקרה שקרה לי.
זו חברה שדרכה קניתי דרך האינטרנט (במקום לקנות ישירות דרך כרטיס אשראי). יום אחד האקר התחזה לחברה הזו ושלח לי מכתב מזויף במייל, בו מבקש למסור פרטי אשראי, אני לתומי חשבתי שמדובר באמת בחברה הזו ומסרתי את הפרטים, מפה לשם, ההאקר הזה ביצע בי הונאה של סכומים גדולים מאוד. התקשרתי לחברה הנ"ל על מנת טיפול בעניין והם רק חיפשו לנפנף אותי ולא טיפלו בבקשתי, קיבלתי יחס משפיל ומזלזל.
לכן ברצוני לפרסם את המקרה, כי זו חברה מאוד ידועה שהרבה משתמשים בה, וחשוב לי להפיץ את זה כדי למנוע מאנשים אחרים את עגמת הנפש שנגמרה לי.
האם דבר כזה יכול לחשוף אותי לתביעות ע"י החברה? זה נחשב חוקי בכלל?
אם זה תלוי בניסוח הפוסט שלי, טרם ניסחתי אותו, מאילו ניסוחים אני צריכה להימנע כדי להישמר מתביעות?
תודה מראש.
האקר חיצוני ולא החברה עצמה, ולכן לכאורה עליך לפעול נגדו ולהגיש תביעה אזרחית נגדו להשבת כספך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שלום עודד,
ההאקר הזה הוא מישהו מחו"ל, אין לי גישה אליו או לפרטיו האישיים. אני רוצה לכתוב נגד החברה כי היא מציגה את עצמה כמאובטחת ושמגינה על לקוחותיה, והיא לא כזו. לא קיבלתי תמיכה וטיפול טוב מהחברה.
האם יש סיכוי שהם יתבעו אותי בכל זאת?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר