בעקבות סכסוך עם שכני הוצאתי כנגדו צו הרחקה. בדיון הוא אמר לשופט שאיימתי עליו ברצח וזה מוקלט. השופט הוציא צו הדדי ודברי השכן נכתבו בפרוטוקול ביהמ"ש. הוא כתב זאת גם בכתב ההגנה.
אח"כ הוא הגיש תלונה במשטרה שבעקבותיה זומנתי לחקירה ונלקחו ממני טביעות אצבעות וכו'. התיק נסגר ע"י המשטרה. גם בפני החוקר הוא הצהיר בחתימתו שאיימתי עליו ברצח וכן בטלפונים אליו. כמובן שמעולם לא איימתי על איש ולא עליו ברצח וגם לא טלפנתי אליו מעולם.
צילמתי את תלונתו שבה כתב שהוא מצלם ומקליט אותי כל הזמן. החוקרת שאלה אותו אם איימתי עליו ברצח והוא ענה ש...בדיוק כשאיימתי עליו ברצח הוא נכנס הביתה והטלפון כבה. בכך הוא נמנע מלהציג הוכחה לטענתו על איום ברצח מצידי. כמובן שבתלונה זו היה סיכון רב שיאמינו לו ולמזלי זה לא קרה.
אני חושב להגיש נגדו תלונה אזרחית על לשון הרע, דיבה, פגיעה בשמי (אני פנסיונר של מערכת החינוך). מה הסיכוי של תביעה כזאת?
תודה על תשובתכם.
כדאי שתפנה להפגש עם עו"ד מומחה כדי להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר