שלום,
קיבלתי הודעת דואר רשום, אך הדואר הרשום במקום להגיע לסניף שלי (הפינה של אריק, מרחק הליכה של שתי דקות) הגיע לסניף אחר שהוא רחוק משמעותית ממני(סניף G מרחק הליכה הלוך וחזור לפני המתנה בתור וכו 40 דקות), בעבר כבר קרה מקרה שהגיע לסניף G חבילה והגעתי לקחת אותה, הסברתי לאחראית על המצב והיא אמרה שאין בעיה, כל מה שצריך לעשות זה להתקשר ולבקש שיעבירו את החבילה לסניף שלי. הגיע לדואר שלי החבילה והיא עוד פעם הייתה לסניף הלא נכון, ניסיתי להתקשר, בהתחלה זה צלצל, אך בשלב מסויים אני חושב שהם חסמו את המספר שלי אפילו בלי לענות, ואני לא יכול להתקשר יותר למספר שהיא הביאה לי, זה פשוט זורק אותי לממתינה ואז מתנתק, אז החלטתי פשוט לשלוח לסניף G הודעה בפייסבוק מיכוון שיש להם עמוד, אז שלחתי הודעת בקשה להעביר את החבילה לסניף שלי, ההודעה נשלחה ב27 ליוני, וחזרתי על ההודעה לפחות שלושה פעמים עד ה10 ליוני, לאחר חודש שלם של המתנה לחבילה שהמרחק נסיעה בין שתי הנסיפים הוא חמש דקות, הגיע אלי דואר רשום לאחר חודש שבכלל אומר לי לקחת את הדואר מסניף עוד יותר רחוק! ולא רק זה, כתוב שזה כבר הודעה שלישית זאת אומרת זה נחשב שכל הזמן הזה כאילו עבר ולא לקחתי מבחירתי את החבילה, נדהמתי מרמת השירות הנוראית ושנאלצתי לחכות חודש שלם להעברת חבילה בתוך העיר, אפילו מחול אני מקבל יותר מהר! וכתבתי הודעה לסניף עד כמה שאני מאוכזב מהם וכמה שהם לא אמינים, ואיך הם יכולים לפצות אותי על זה, במקום לקבל את הטעות שהם עשו, הם עוד יותר זילזלו בי וכתבו "החבילה בסניף ההוא, לך תקח אותי, שיהיה לך יום נעים" וכשכתבתי להם עוד תגובה, הם כתבו "נשלחו לך הודעות לגבי החבילה" כששאלתי על מה הם מדברים איזה הודעות, הם פשוט מתעלמים ולא מוכנים לענות לי! לא חוויותי כזה זלזול מחברה כל ימי חיי, אני מרגיש חסר אונים שאני אפילו לא יכול לדבר איתם והם מתעלמים ממני על השפלה שאני חוויותי מהם, כששאלתי אותם האם הוא בתור נציג של תאגיד דואר ישאראל מודה שהוא הסכים לשלוח את החבילה לסניף שלי הוא פשוט התעלם, יש לי את כל השיחה בפייסבוק, ועכשיו הם לא מוכנים אפילו לענות לי, האם אני יכול להעניש אותם בתביעה משפטית על הזלזול ועוגמת הנפש שנגרמה לי על ידם?
הטוב לפצות אותך בגין נזקים ממשיים בפועל אם נגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר