שאלה לי לפורום,
פניתי נואשת לחבר של הגרוש במטרה שישפיע עליו להפסיק את ההסתה הקשה של הגרוש על ילדינו הסובלים מכך קשות נפשית.גם אני סובלת מכך מאוד.
בשיחה עם החבר ספרתי שהגרוש בגד בי עם נשים בזנות(זו אמת כמובן)
בנוסף בפגישה ביחידת הסיוע בפני המגשרת טען הגרוש שאני מזניחה את הילדים ואני מפלצת בתגובה אמרתי שהוא עבריין מין(בטוחה שהקליט את השיחה)
האם יש לגרוש עילה לתבוע אותי על לשון הרע?
תודה סיוון
מתנהלים בדלתיים סגורות ולכן שפרסומם אסור. אם לא מתנהלים הליכים- הפרסומים שעשית אסורים לכאורה. הפרסום שעשית ליחידת הסיוע הוא מוגן ולא מקים עילה ואולם רצוי מאד להמנע מפרסומים שכל מטרתם הוא לפגוע ללא תועלת לילדים שהם מה שחשוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
שלום עו"ד עודד פרץ,
פניתי לחבר של הגרוש ולמשפחה של הגרוש בשביל שידברו עם הגרוש וישכנעו אותו להפסיק להסית את הילדים נגדי.מדובר בניכור הורי שהולך ומחריף עד כדי ניתוק הקשר של הבנים איתי ועקב כך מצוקה רגשית קשה מתמשכת של הבנים .בשיחה עם החבר של הגקרוש והמשפחה של הגרוש ספרתי שהגרוש בגד בי עם נשים בזנות והילדים שותים בביתו אלכוהול וצורכים פורנו וזה משפיע עליהם לרעה.
הפנייה לחבר ולמשפחה של הגרוש לא נועדה להכפיש את שמו של הגרוש אלא לגייס אותם לשכנע את הגרוש שיפסיק להסית את הילדים ויפסיק לאפשר להם לצרוך אלכוהול ופורנו בביתו.
בנוסף אני מתכננת להגיש תביעה עקב הניכור ההורי וההשפעה השלילית של הגרוש על הילדים שלנו לאחר כשלון הפגישה לישוב סכסוך ביחידת הסיוע.הגרוש איים בתביעה על לשון הרע כנקמה על התביעה שלי .
האם בית המשפט מתחשב בנסיבות הללו והאם הגרוש צריך להגיש בקשה לישוב סכסוך לפני תביעה על לשון הרע?
תודה סיוון
דיבתי מבחינת תוכנו, וכוונתך אינה רלבנטית. לגבי שאלתך- עליך להפנותה לעו"ד שמייצגך ואם אינך מיוצגת עליך לפנות לקבלת ייצוג ולהפגש עם עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר