לאחר הפרידה שהתקבלה בפתאומיות חיזרתי רבות אחרי האקסית. בחיזור האחרון שלחתי לה בקשה למפגש לסגירת מעגל בצורה נאה ומכובדת. משום מה היא לא מוכנה לתקשר איתי אבל היא כן מתקשרת עם חבר שלי שאותו היא מכירה. תוכן ההודעה היה פוגעני מאוד ופגע בשמי הטוב. היא רשמה לו שהיא חוששת ממני שאחכה לה מחוץ לבית ואפגע בה. זה ממש רחוק מהמציאות כי מעולם לא הייתי אלים כלפי אף אשה. אבל אכן הגעתי אליה הביתה יום אחד ללא הסכמתה. דפקתי בדלת ביתה ואמא שלה ביקשה שאלך חזרה לביתי. ביקשתי סליחה וחזרתי לביתי. מאז לא הגעתי שוב. אבל כאשר עברו כמה שבועות וביקשתי ךסגור מעגל היא שלחה לחברי את ההודעות שהשפילו אותי מאוד. היא רשמה שם "אם רק היית יודע מה היה בקשר הזה". משפט זה פגע בי מאוד כיוון שהוא משאיר יותר מדי מקום לדמיון. אפילו חברי היה מובך מאוד ושמי הטוב נפגע כאן. מדוע לא רשמה לי את זה.
האם יש לי עילה לתביעה?
תודה רבה.
אם אכן פירסמה כי פגעת בה פיזית ולא פגעת אז לכאורה קיימת עילה. אולי עדיף להניח לעניין כולו, כולל הנחה בצד של שקילת אפשרות תביעת דיבה, ושתמשיך הלאה וקדימה בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר