אז כך אני אשמח לעזרה בייעוץ מה לעשות..תודה רבה. הייתי ידידה של מישהי חברים משותפים והיי שלום כזה לפני שנה וחצי בערך יצאתי לבלות והיא היתה במסיבה אנחנו יוצאות לאותם מקומות במהלך המסיבה היא אוהבת לצלם אז הצתלמנו והייתי ממש שיכורה אבל הייתי פיכחית לאגיד לה שלא תעשה שימוש בתמונות כי אף תמונה לא יצא יפה שלי ויצאתי ממש מביכה ושיכורה וביקשתי שלא תעשה שום דבר וכבר תוך כדי התבאסתי שהצתלמתי אבל היא מהר מאוד נעלמה ...כעבור שבוע פגשתי אותה ברחוב אמרנו שלום ואז ביקשתי לראות את התמונות כדי "כאילו" לצחוק על זה שהיינו ממש שיכורות והיה צחוקים ...היא הראת לי ואז לקחתי את הטלפון ומחקתי את כול התמונות שהיו ממש לא לעניין ומביכות תמונות שעשו בכוונה ללעג
היא התבאס וזהו דרכנו נפרדו... אחרי נגיד כמה ימים פתאום אני לא רואה אותה בפייסבוק רשמתי את שמה הפרופיל נגלה לי איך שלחצתי אילו הוא נעלם ...היא חסמה אותי. לא הבנתי למה אבל זה לא כזה עניין אותי כי היא שלום שלום...פתחתי פייס חדש כי היישן היה לי בעיות איתו..פתאום נתקלתי בתייוג שהיא תייגה חברים משותפים ואז דפדפתי בתמונות ראיתי שחור היא פרסמה את התמונות והיא חסמה אותי שאני לא יתקל בהם ולא הבנתי איך כי מחקתי בידיי..אז זהו שהיא שחזרה אותם אייפון. ואני נותרתי המומה נעלבתי מאוד והפרסום של אותם תמונות כבר בפייסבוק שנה וחצי שאני מפורסמת ללעג שכול העולם ראה אותם וצחק וממש תמונות שמביכות אותי נתקלתי בתמונה כי מישהו הגיב שם וזה עולה מידי פעם כול הזמן שמישהו עושה לייק או מגיב סה עולה לסדר היום ואני שוב ללעג..אבל אין שם תגובות אליי אבל מספיק שהם צוחקים מאחורי הגב ושאני יוצאת לאותם מקומות אני בטוחה שמדברים וצוחקים...אז יצא לי לפגוש אותה וביקשתי שתמחק ושאני יודעת מה שהיא עשתה והיא שחקה אותה שמה? מי? ושהיא לא יודעת על מה אני מדברת והלכה ..התמונות האלו כבר פורסמו שנה וחצי עוד מעט שנתיים והיא לא הורידה אותם ואני כבר נפגעתי ויש לי עוגמת נפש ומרגישה צחוק אני ממש מעוניינת לגשת עם זה לבית משפט מה הסיכויים שלי? אשמח מאוד ליעווץ תודה רבה לכם..
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר