רציתי לדעת האם יש עילה לתביעה של פגיעה בשם הטוב/עוגמת נפש.
לפני מספר חודשים הייתי מנויה בחברה שמספרת שירותי טלויזיה ואינטרנט. עברתי דירה להורים לאחר לידת בני ולא הייתי זקוקה יותר לשירותיהם ולכן ביטלתי את השירות. ביקשו ממני להחזיר את הציוד (ממירים ומודם) אחרי חודשיים ראיתי שאני לא מצליחה להגיע למרכז שירות וביקשתי שישלחו שליח שיבוא לקחת את הציוד ואכן כך קרה.
אחרי כמה ימים קיבלתי הודעת אסמס שיש לי חוב שעלי לשלם. בשיחת טלפון עם הנציגה היא אמרה שזה על הציוד "שלא הוחזר" ולאחר שהסברתי לה והיא ראתה במערכת שהציוד אכן הוחזר היא אמרה שתשלח זיכוי ואין לי צורך לשלם.
היום 3 חודשים אחרי קיבלתי מכתב מעורך דין שיש לי 30 יום לשלם חוב ואם לא אגיע להוצאה לפועל. כשהתקשרתי לברר על מה החוב אף אחד לא ידע להגיד לי על מה מדובר. ואני כרגע מחכה להסבר.
בהנחה שהם שוב טעו וניסו לחייב אותי על הציוד. האם יש לי עילה לתביעה? חשוב לי לציין שעם קבלת המכתב הגעתי למצבשל התקף חרדה (סובלת מזה) ואני לא מצליחה לעבוד והראש שלי מתעסק רק בזה.
תודה
העניין מול החברה ובכך לסיים הדברים ברוח טובה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר