אני מתפקד כנציג ועד בבניין הייתה ישיבת דיירים ורשמנו פרוטקול מסודר וחתום על ידי הדיירים בישיבה הוחלט על שיפוץ הבניין (דלת כניסה / תיבות דואר / מעלית וכו ) כל הדיירים אישרו את הפרוטוקול ואף חתמו.
הזמנו דלת כניסה חדשה אחד הדיירים פתאום התהפך ורשם שבמידה ותותקן דלת הכניסה הוא ידאג להריסתה .....השבתי לו בקבוצת הווצאפ....לא ידעתי שאתה שייך לעולם הפשע תהרוס את הדלת ואני אישית אדאג לתבוע אותך באופן אישי .
אותו שכן תבע אותי על לשון הרע והוצאת דיבה .
שאלתי היא
1.האם מדובר בלשון הרע והוצאת דיבה ?
2.האם בזה שאני רושם בקבוצת הווצאפ לאותו שכן ומסיים במילים בריאות הנפש והגוף - האם זה הוצאת דיבה ולשון הרע ?
3.ברגע שאני מציין משהו בקבוצה ויש לי הוכחה לדברים כדוגמאת הקלטה של אחד השכנים ואו פוסט קודם של שכן שמצהיר משהו שהייה כנגד אותו שכן ואני מציג זאת בקבוצה של הבניין על מנת שהאמת תוצג בפני כל השכנים האם זה לשון הרע והוצאת דיבה כנגד אותו שכן ?
אודה על תשובתכם
תודה
דרישה והתראה) הרי שפורום זה אינו בשבילך ועליך לפנות במיידית להפגש עם עו"ד מכיוון שאתה זקוק לייצוג משפטי ולא לייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר