שלום, בגינת הכלבים אליה אני נוהגת לקחת את כלבי. יש מספר בעלי כלבים לא מסורסים ( ששנים ככל הנראה מוגדרים כגזע מסוכן) אשר החלו להפיץ כי כלבי ( שמעולם לא נשך, מעורב ומסורס) הוא תוקפן. הם פונים לזרים בגינה תוך ציון שמו של כלבי ומספרים שהוא תוקף ונושך. מספר פעמים פנו אלי ואמרו לי שסופר להם שיש להזהר ממנו. האם ישנה אפשרות לתבוע אותם על לשון הרע? יש ביכולתי הן להביא עדים שהיו נוכחים למקרים אלו והן עדי אופי על התנהגותו של כלבי. תודה רבה.
והדיבה לכאורה בוצעה כנגד כלבך ולא כנגדך ולא באופן אשר מייחס לך רשלנות באחזקת כלבך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
תודה רבה על המענה. אך ברגע שזרים נגשים אלי בגינת הכלבים ומאשימים את כלבי בתוקפנות. כי נאמר להם, הם (המפיצים) פוגעים גם בשמי ובחופשיות שלי להגיע עימו לגינה. כלב תוקפן אך ורק בגלל בעלים או טראומות שעבר ( מבני אדם) הוא לא נולד כך. אם השמועות היו על ילד שתוקפני בגן או שנושך, האם במקרה זה היתה עילה לתביעה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר