שלום .
קניתי ספות וכשהגעתי הביתה גיליתי שהספות באתר שלהם עולה בהרבה פחות אז הלכתי יום למחרת לבטל עסקה וזה היה בחול המועד אז הייתי צריך לחכות ואחרי חול המועד התקשר אלי המנכל של הרשת ואמר לי שאני לא יקבל את הכסף כי כשיצאתי מהחנות אמרתי למוכר שמכר לי את הספות שחבל שהעסקה בוטלה בגללך והאנשים שהיו עם המוכר אמרתי להם שהמוכר הזה לא מומלץ וזה נכון שאמרתי דבר כזה ובגלל זה המנכל של הרשת אומר שאני פיצצתי להם עסקה של 18000 בגלל הוצאת דיבה מה שכן זה שהאנשים שהיו איתו הם רק באו לראות ספות ולא היו באמצע עיסקה בקיצור המנכל מאיים על שאם אני רוצה את הכסף זה רק לקנות את הספות או שהולכים לבית משפט על הוצאת דיבה ורציתי לדעת אם כדאי לי ללכת לבית משפט על זה כי בתחילת הדיבור שלו הוא הזכיר לי שהוא לא מעולם תחתון ושהוא רוצה לגמור את העסקה בטוב בקיצור הבנתי שהוא מאיים עלי מה אני צריך לעשות ? תודה.
דרישתו של מנהל החנות איננה לגיטימית, אציע לך לפנות אליו במכתב התראה באמצעות עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר