שלום לכולם רציתי לדעת בבקשה האם יש כאן עבירה על חוקים , לשון הרע והוצאת דיבה, חדירה לפרטיות,
משרד עורך דין בארץ ניסה לאתר אותי למסירת כתב תביעה במהלך הנסיונות הוא הגיע לטלפון של אחי ומסר לו כי אני חייב כסף לצד ג וכי יש לו מכתב בשבילי בעקבות אותו חוב, עכשיו שאלתי היא כזו , האם מותר למשרד להגיד דבר כזה שכן לא הרשתי לאף אחד למסור מידע עלי בטח שלא מידע רגיש כזה , הטלפון של האח מעולם לא נוצר קשר ביני לבינו שכן יוכלו לטעון כי המספר היה שלי בעבר , מסירת המכתב התבצעה בכתובת שבה אני מקבל דואר אולם לא אלי אלא לאדם אחר שהיה בכתובת, בעת מסירת המידע בטלפון לאח אין כאן פגיעה בשמי הטוב? חדירה לפרטיות בכך שנמסר מידע עלי? כמו כן במידה ואיני מדבר עם האח מדוע הוא צריך לדעת עכשיו שאני חייב כספים? אודה לתשובות
דואר, הרי שמותר היה למסור אותם לכל מי שמצוי בדירתך או בכתובתך ואשר נחזה להיות מעל לגיל 18 ולפיכך לדעתי לא רק שאין כאן עילת תביעה כלשהי אלא שהמיסמכים נמסרו לך כדת וכדין וכעת עליך לפנות להפגש עם עו"ד על מנת שייצג אותך אחרת בימים הקרובים יינתן כנגדך פסק דין בהעדר התגוננות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
קודם כל תודה רבה על התשובה, עם עניין המסירה אני פחות מוטרד שכן בגלל שזה כתובתי יש רשות למסור את זה שם לכל מי שנמצא מעל גיל 18 וזוהה, העניין המטריד יותר הוא מסירת המידע בטלפון לגורם לא מורשה האם כאן יש בעיה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר