לעו"ד שלום רב
ראשית, תודה על הפורום החשוב.
מבקשת. חזרתי מהעבודה ולהפתעתי אני רואה שוועד הבית תלה בלוח המודעות בכניסה שבמרכז הלובי בבניין, דף פרוט חייבים מודגש באדום הכולל שם מלא ומס' דירה. לא בראשי תיבות ללא שיקול דעת או באופן יצירתי. פשוט חתך בבשר.
*לוח המודעות מאולתר, על דיקט עץ פתוח פרוץ. לא מהלוחות שנועלים כך שכל זר ו/או דייר יכול לתלוש המודעה ולתלות בחוצות העיר, לצלם ולהפיץ ברבים.
נבהיר, שהלוח גם לא דיגיטלי כך שפרסום ההודעות יעלה רק בלחיצת קוד .
אני מאוד נפגעתי, נעשה לי רע, הושפלתי ואני חרדה מה ילד יום ועתיד לקרות.
*שקוף -שנציג הוועד לא יחשוב מחוץ לקופסא או התייעץ עם גורם משפטי טרם הלך צעד רחוק מדי באופן הפרסום - וזאת במטרה לעשות שרירים.
*ברור לי שהפרסום בלוח מודעות מגיע גם לצדדי ג' שאינם חלק מדיירי הבניין.
> לעו"ד. מה בפי החוק בהתנהלות הנ"ל ?
> האם אני יכולה להגיש תביעה על הוצאת לשון הרע ללא הוכחת נזק כנגד נציג הוועד על דרך התנהגותו הפוגענית והתנהלותו הלא תקינה בלשון המעטה?
> האם נכון לומר שהיה חובה על נציג הוועד למצות חלופות דרכים אחרות בטרם בחר לפגוע בשמי הטוב, לגרום עוול ולהשפיל ברבים ?
-
יתרה מכך,גם כאן בפורום חשוב לי להדגיש שבמקרה שלי הפרסום עוד יותר צורם מאחר ואני לא חייבת גרוש - ואני ברשימה בשל חילוקי דעות - עקומים.
זה שוועד הבית "חושב" שאני חייבת לו כסף, עדיין לא אומר שבית משפט יפסוק כך
בתודה מראש
בכבוד רב
כל מה שפורסם, ובתום לב, הרי שאין עילת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר