שלום לכולם-
זקוקה להמלצה דחופה על עורך דין מהשורה הראשונה שמתעסק בהוצאת דיבה ולשון הרע, לתביעה משפטית, יש לי כמה שמות של עורכי דין מובילים, איך מחליטים במי לבחור.
דבר נוסף, יש לי ראייה ברורה וחד משמעית שסותר טענה של שימוש בקונדום וגניבת זרע, הקלטה בוידאו0+ הקלטה בטייפ מנהלים + הקלטה בפלאפון+ הקלטה של משרד חקירות, זקוקה לעזרה בהחלטה על עורך דין לתביעת נזיקין מהשורה הראשונה, עדיף עורך דין שמתעסק גם בנזיקין וגם בהוצאת דיבה ולשון הרע, יש בידי גם חומר כתוב, מוקלט מקצועי,וראיות חד משמעיות ברורות שלא משתמעות בשום אופן אחר
ההתלבטות בין בני דון יחייא, ציון סמוכה, שמואל מורן, אורי צפת, אצל חלקם הייתי בייעוץ ומבחינת הראיות המצולמות והמוקלטות, בוצעה לדבריהם עבודה מאד יפה,הראיות .מתלבטת רק מי מהם, או מכיוון שכל אחד מהם נחשב מוביל, והראיות שיש לי משביעות רצון, אין חשיבות במי לבחור? אבקש תשובה למיייל
חלק מהשמות שציינת מתעסקים בדיני משפחה. אסור לנו להמליץ על כזה או אחר. זוהי החלטה שלך בלבד. בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר