שלום רב,
לפני מס' ימים אני וחברה הגענו לקריון במטרה ללכת לצפות בסרט. הזמנו כרטיסים והלכנו להסתובב בקריון לפני כן. נכנסנו לחנות לראות טבעות ומאחר והיו דוכנים , ביקשתי מהמוכרת לשמור לי על מנת שאבדוק מחירים ואחזור במידה ובחנות זול יותר. הלכנו לדוכן. אולם המחירים היו יקרים יותר וחזרנו לחנות. לאחר מס' דקות הגיעה לחנות בעלת הדוכן ושאלה האם היינו בדוכן ואמרה כי נעלמו לה 2 טבעות וקראה לנו לצאת מהחנות. בדוכן החלה להגיד שנעלמו לה טבעות (כאשר היא מצאה אחת מהן) . הרבה אנשים נכחו במקום ונעצו בנו עיניים. בעלת הדוכן קראה לאבטחת הקריון ועכבה אותנו. ואף זימנו את מנהל המשמרת. יש לציין כי שתפנו פעולה כל הזמן ואף הצענו שיבדקו את התיקים שלנו. אך מנהל המשמרת סרב ואמר לבעל הדוכן שהוא יכול להזמין משטרה אם הוא רוצה. הוא לא רצה. השאלה הנשאלת האם לאור הארוע המתואר לעיל, הבושות שעשו לנו מול כל האנשים שהיו במקום מהווה עילה לתביעה בגין הוצאת דיבה? הרי לא הייתה להם כל הוכחה להאשמתנו בגניבה ואף עכבו אותנו על אף שידוע לי כי אינם יכולים לעשות זאת לפי חוק.
בוקר טוב
ייתכן שישנה עילת תביעה בלשון הרע
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר