היי,
לפני כשנה, אימי, אשה בת 86, חולת אלצהיימר-דמנציה, עישנה ליד החלון, בחדר המדרגות. שכן, שהעישון הפריע לו, בידיעה שהיא חולת אלצהיימר, צרח, צעק וקילל אותה בקללות מבזות, מעליבות ופוגעניות, כ"זונה, שרמוטה,חולת נפש, מטומטמת, מפגרת וכו' " בפני ובפני שכן נוסף ונכדתה בת ה3.5 וכנראה כל הבניין שמע גם.
היו מספר היתקלויות אלימות מילולית נוספות כאלה. הבחור איים כמה פעמים, שאם לא אטפל בעניין, יתבע אותנו בבית משפט. שהעישון גורם לאלרגייה לעורו של הכלב, ועם הזמן הפריע לאשתו שהרתה..מזה שנה אני מקפידה לומר לאימי לא לעשן אלא למטה על ספסל. נדיר שתעשן שם.
לאחרונה פנה אלי ואמר שאימי עישנה שוב בחדר המדרגות ואיים בתביעה, אם תעשן שוב.
שילשום, כשלא הייתי בבית, אימי עישנה, כשהבחור ירד עם תינוקו בן 3 חודשים. הוא דפק על דלת דירתי, מטפלת אימי פתחה לו, כששאל היכן אני, אמרה שלא יודעת. הוא החל לצעוק, למה אימי צריכה לעשן ועוד כשיש תינוק ולקלל את אימי בפני המטפלת," זונה, שרמוטה, חולת נפש, חוצפנית וכו.. אני אראה לך ולבת שלך ושתגידי לבת שלה שאני אשלח לה מכתב מעו'ד ואתבע אותה בבית משפט"
בכל אותן הפעמים, אימי לא השיבה לו, מוגבלת ביכולותיה לנוכח הלעג, הבוז, האלימות והתוקפנות המילולית והקריאה בשמות גנאי.
האם יש לי עילה וסיכויים טובים לתביעת הוצאת לשון הרע? האם הוא יכול לזכות בתביעה שלו מולנו?(לא ברור על מה, כי שטח המדרגות אינו ציבורי אלא משותף, אגב הבניין חברה בע"מ)
תודה רבה וכל טוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר