לפני 5 שנים אשה מבוגרת העלילה על בן זוגי, שניהל רומן עימה, כמובן שהכל היה שקרי, האשה ידועה בעירה כהזויה , פניתי למשטרה , פתחו לה 2 תיקים על הטרדה וגרימת נזק, סולקה מויצו בשל עבירה על החוק בכספים. היא הצליחה לחמוק מידי החוק! היא מנהלת את חייה בנוחות והנאה רבה, בן זוגי התמוטט קשות ואיבד את עבודתו, הוא מוגדר כחולה קשה, אני התמוטטתי אחריו, איבדתי מקום עבודה ובריאותי התרופפה, אני סובלת כיום מכאבים בגב ומקבלת זריקות סטירואידים, בן זוגי מקבל המון תרופות, אין לנו ממה לחיות כרגע, היא מתנדבת בתיאטרון מראה בקרית שמונה, פניתי אליהם בטענה, שאי אפשר להעסיק אשה בעלת 2 תיקים פליליים וסולקה מויצו שנותנת שירות לאזרח, במקום ציבורי כמו תיאטרון, כמו שאף נאנסת לא יכולה להעלות על דעתה , שמי שאנס אותה , יתמנה כאיש ציבור עם משרה בכירה, ולכן היא שכרה עו"ד, מעירה, שמאיים עלי בטירוף, שאם לא אתכחש, אתקן, ואתנצל אני אאסר לשנה ואיעצר, ושאשלם לו 50,000 ש' כפשרה בלבד, אינני יודעת מה לעשות בנדון, אנא עזרו לי, כי הוא נתן לי 14 יום להגיב תודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר