הסיפור ארוך אבל אקצר ממש- הייתי בסופר ברשת גדולה ומוכרת ערכתי קניה שסיימתי ושילמתי ביקשתי למשך כסף עי משיכה מהקופאית ע"י כרטיס אשראי נתתי לה את הכרטיס וביקשתי למשוך כסף היא העבירה את הכרטיס תוך שהיא מסיחה את דעתי ומציעה לי כל מיני דברים ואז יצאתי לכיוון המעלית מבלי שנתנה בידי את המזומן. כשהייתי במעלית הפנימית נזכרתי שלא נתנה לי את הכסף מייד חזרתי היא כבר פינתה את העמדה וליד הסגן מנהל ששאל אותה אמרה שלא זוכרת אם נתנה לי את הכסף. בקיצור עשו בדיקה במקום של הדוח שלה וספירת הכסף והתברר שהוא מאוזן אנשים שמכירים אותי התגודדו וראו אותי נסערת . ואז האחראית ממול בדלפק אמרה לי ליד אנשים "את בעייתית עם הכסף אז את לקחת וחייכה ברוע כזה" הייתי בהלם. ביקשתי שיגיע קבט במיידי או שאני פונה בתלונה למשטרה תוך כדי שסגן מנהל הסופר עומד לידי מתחילת הארוע ושומע את הדברים. סגן המנהל ביקש שאלך הביתה ואחזור עוד מעט שהקבט יגיע שעתיים לאחר מכן הגעתי לסופר שוב ואז התחלפה אחראית ואמרה לי תני לי שוב לבדוק לך את החשבון ואז התגלה שבדקו את הקופה הלא נכונה בכלל כי הקופאית שהייתי אצלה ישבה תחת שם אחר וראו את זה בחשבון מיד האחראית עצרה את הקופה הרלוונטית ועשו שוב ספירה ויצא בול הכסף שלא קיבלתי מתחילה. סגן המנהל התנצל ואמר שהוא ידאג שזו שדיברה אלי לא יפה זה יעלה לה ביוקר שאקבל מכתב התנצלות ופיצוי. עברו שבועיים וכלום. האם יש עילה לתביעה? אציין שאני מוכרת באיזור שלי כדמות ציבורית והתגודדו אנשים קודם לכן שאני מושפלת שכאילו הקופה מאוזנת ולכאורה אני כנראה לקחתי את הכסף ובסוף כאמור התגלתה הטעות שבדקו קופה לא נכונה. אשמח לתשובה .
בטוח שיש מקום להגשת תביעה בהכרח
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
עורך דין עודד פרץ שלום. אני לא חושבת שקראת את הודעתי במלואה או שיש כאן אי הבנה . נאמר לי מפורשות שהנהלת הסופר תתנצל ותפצה אותי על ביזוי והשפלה בפני הציבור מאחר וה אחראית בסופר האשימה אותי בגנבה בפני ציבור הקונים שהתגודדו סביבי . זה שאחר כך שעתיים מאוחר יותר התגלה שהם טעו והחזירו לי את הכסף זה אף אחד לא ראה . סגן המנהל הבטיח לי התנצלות ופיצוי על ההשפלה. אז לא הבנתי ממך האם יש עילה לתביעה או לא כי עד לכתיבת שורות אלו לא קיבלתי לא פיצוי ולא התנצלות בכתב כמובטח ולא עשו כלום עם האחראית ונראה שהם סגרו עניין. אשמח לתשובה מפורטת יותר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר