אני לא בטוחה שהשאלה מתאימה לפורום הזה אך בכל זאת חשוב לי לדעת, אחותי הקטנה בכיתה י"א ולומדת בבית ספר חרדי לפני כשבועיים קיבלה מכתב להעביר להורים בו רשום כי היא מסולקת מבית הספר, לאחר שההורים שלי ביררו את העניין עם המנהלת הסתבר כי מטעם בית הספר נכנסו לרשת החברתית facebook וחיפשו מי מבנות בית ספר מחוברת לשם והודיעו להן ששנה הבאה לא יוכלו להמשיך ללמוד שם. על פי מה שהן אומרות תקנון בית הספר אינו מתיר אינטרנט בבית.(רק שלאחר שבוע המנהלת נתנה את התקנון לבנות ולהורים שיחתמו). במקרה שבו בת מסולקת מבית ספר חרדי , יכול להיגרם לה שם רע בעתיד. מה ניתן לעשות במצב שכזה?
זה בהחלט לא הפורום המתאים. מומלץ לגשת ולהסדיר העניין מול מוסד בית הספר. במקרה של כשלון מולם את יכולה ליצור קשר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
על מנת לפנות לערכאות משפטית. כי עם בית הספר לא ניתן להגיע להסכם
כפי שאמרתי לך זוהי סוגיה מורכבת שכוללת 2 שאלות - זכות הפרט /תלמיד לחופש ביטוי מול זכות בי"ס להנהיג התנהגות/תקנון. מכיוון שזוהי שאלה משפטית/חוקתית איש צורך בניתוח משפטי וחווד בכתב. זה לא יהיה רציני ואחראי לומר לך האם זה חוקי או לא לפני שבוחנים לעומק את הנושא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר