אני עובד כשכיר בתחום המסחר. לפני מס' חודשים גיליתי להפתעתי כי פגישה אותה קיימתי עם לקוח, צולמה ללא ידיעתי במצלמה נסתרת שהייתה ממוקמת על התקרה, ע"י בעל המשרד שלא היה נוכח בפגישה,(איתו יש לנו הסכם שכירות לשימוש במשרדו על בסיס שעתי). הסרטון הופץ בווטסאפ למאות רבות של אנשים בקבוצתו של בעל המשרד לרבות למנהלי שגם חברים בקבוצה זו. בסרטון מודגם ויכוח עסקי אותו אני מנהל עם הלקוח. הפצת הסרטון גרמה לנזק תדמיתי כבד מאוד לי ולשמי הטוב כמו גם לבושה גדולה ולעוגמת נפש רבה, שלא לדבר על פגיעה בי במקום עבודתי לשם גם הגיע הסרטון, שכנראה גם לא אהבו את שהופץ בסירטון.
אין לי כל ספק שצילום הסרט והפצתו נעשו בזדון, וזאת עקב מחלוקת התלויה ועומדת מזה תקופה בין בעל המשרד לבני, ומן הסתם המשכיר כנראה ביקש להתנקם בי ול"העניש" אותי בדרכיו שלו.
אני מעוניין לתבוע את המשכיר את נזקי והפגיעה הקשה שניגרמה לי בגין האזנת הסתר והוצאת לשון הרע והפגיעה בי במקום עבודתי.
אני מבקש לתבוע פיצוי בסדר גודל של כ - 500,000 ₪ . האם הסכום סביר לאור כל האמור לעייל וע"פ פסיקה במקרים דומים ? באם לא, מה יחשב סכום סביר לפיצוי ?
לפנות ולהפגש עם עו"ד כדי לקבל ייעוץ האם הדברים עולים כדי עילת תביעה כלשהי, וזאת בטרם אתה עוסק בשאלה לגבי סכום הפיצוי אשר על פניו נראה לי מופקע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר