שלום רב,
אני גרושה מזה שלוש שנים ללא ילדים וללא כל קשר לגרוש שלי.
בתקופה שבה היינו ביחד (4 שנים) הוא חלה פעמיים במחלת הסרטן ועברנו הרבה מאוד חוויות יחד. מאז הגירושין התחתנתי בשנית למרות זאת הגרוש שלי לא מפסיק להטריד אותי בכל מיני דרכים שונות שכוללות פרסום תמונות משותפות שלנו למרות שאיננו נשואים או קשורים אחד בשני בכל צורה שהי. מכולן אני ובעלי בוחרים להתעלם.
לאחרונה נתקלתי בפרסום באתר ה דסטארט בו הוא מציע פרויקט אוטוביוגרפי למכירה, ספר על חייו ועל חוויותיו השונות בחיי הנישואין שלנו התמודדות עם מחלת הסרטן וכו'.
אינני יודעת מה הוא מתכוון לכתוב אבל במסגרת הפרויקט הוא כותב כי מדובר בספר אוטוביוגרפי פרי דמיונו וכי ישתמש בשמות בדויים. בקטעים שהוא מפרסם מתוך הספר, הוא מתאר תיאוריים של יחסי המין בינינו ורומז לתיאורים עסיסיים נוספים של מערכת היחסית בינינו שמן הסתם גם הייתה אינטימית
בשם שלי הוא שינה אות אחת בלבד ומיותר לציין כי עברנו הרבה מאוד יחד ולשנינו מכרים משותפים שיודעים על מהות היחסים.
השאלה שלי היא האם יש מקום לפניה לייעוץ משפטי בעניין פרסום? האם מדובר בחציית קו אדום? פגיעה בצנעת הפרט ופרסום ספר אוטוביוגרפי שכולל תיאורים פיזיים שלי חוויות מיניות שלנו בתור זוג נשוי כשברור שהדמויות אינן פרי הדמיון.
ממליץ לך בחום לפנות לייעוץ משפטי בהקדם לפני "שתפספסי את הרכבת", אחרי הפצת הספר יהיה בלתי אפשרי לאתר את כל העותקים שהופצו, לכן מומלץ לעצור את הפרסום עוד לפני שפורסם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר