שלום רב, מתחילת השנה המורה בכיתה צועקת על התלמידים, שהבן שלי חזר מהכיתה עם חוויות של היום הראשון ללימודים שהיו צעקות, כיתה ו, יום שני כנ"ל, יום שלישי המורה השתמשה במילים "אני לא סחבקית שלך", הילד עולה חדש לא הבין את המשפט, וכמובן צעקות, בני חזר הביתה וסיפר לי הם הרגישו לא נעים בכיתה ואפילו הילדים התערבו בשיח בכיתה וכמובן גם ההורים היו מעורבים, ואמרתי לו שאם עוד פעם יהיה צעקות בכיתה, תקליט את המורה הטל היה בתיק וכך היה. הוא הקליט, ושוב צעקות, "אני אראה לכם מה זה", לא תצאו להפסקה , פשוט רודה בילדים , בני החמוד בכיתה ו, העביר את ההקלטה לחברו , והוא העביר לאימו כמובן, והיא התקשרה למורה .... המורה העבירה למנהלת, אני מקבלת שיחת טל להגיע לבירור, מה הסיבה שאמרתי לבני להקליט את המורה בשיעור, רציתי לדעת אם יש פה עבירה?, כמובן אשמח לתשובה מיידית, יום חמישי אנחנו מוזמנים. אני מבינה את צד המורה, להחזיר את התלמידים לשגרה אבל לא בצעקות ובכעסים.
תודה רבה
אינו בגיל האחריות הפלילית. מה שתיארת לגבי המורה לא מקים שום עילת תביעה נגד המורה, ונדמה לי כי יש להתאזר בסבלנות ובסובלנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר