שלום
קבלתי תביעת דיבה מאדם שמנהל דף פייסבוק לאבות גרושים
שטוען שאני חבר בדף פייסבוק מתחרה ובדף פייסבוק אני כותב עליו דברים מכפישים
בכתב התביעה מציג נספחים של צילומי מסך של פוסטים מכפישים שכותב אדם בשם יניב אהרוני שזה גם שמי
יש לציין שאני אדם נשוי וחשבון הפייסבוק שלי מוקפא והוא בכלל לא תחת השם יניב אהרוני ככה שאין לי דרך להיות בפייסבוק ובטח שלו להיות חבר בדף פייסבוק של גרושים
הכרתי את התובע רק ביומיים האחרונים בגלל כתב התביעה אין לי מושג מיהו לא ראיתי אותו אף פעם ולא היה לי איתו קשר כלשהו
השאלה שלי האם אני יכול לפנות לאותו אדם בטלפון ולהסביר לו את הטעות בזיהוי שהוא עשה לפני שאני פונה לעורך דין להגשת כתב הגנה האם זה חוקי? ואם זה לא יגרום לי נזק במידה והאדם ירצה בכול זאת לפנות לבית המשפט?
כמובן שצילומי המסך לא ברורים כי לא רואים ברור את התמונה של כותב הפוסט
למרות שבחיטוט בפייסבוק הצלחתי למצוא את אותו אדם שכתב את הפוסט כולל תמונה ברורה
תודה מראש יניב
הוגשה תביעה ואתה מחוייב בתוך 30 ימים מקבלתה להגיש כתב הגנה אחרת ינתן פסק דין נגדך, גם אם אתה באמת אינו הנתבע שעליו מדברים בתביעה. לפיכך אמליצך במיידית לפנות להפגש עם עו"ד. במיידית אני מדגיש. החשש הוא שעד שתסיים להדבר עם התובע או עורך דינו, כבר יינתן פסק דין כנגדך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר