שלום רב. שמי צליל ואני בת 23. אני עובדת במסגרת בלתי פורמאלית שהינה צהרון ויש לי 2 קעקועים קטנים על הזרוע. אחת האמהות בצהרון פנתה למנהלת המעסיקה אותי וטענה שיש לי אולי איידס מהקעקועים וביקשה שלא אבוא במגע עם הילד שלה...לא אפנה אליו ולא אגיש לו אוכל מחשש למחלה. בנוסף אמרה שלמי שיש קעקועים יש לו איידס והוא היה בהודו ועשה סמים וכו. מעולם לא צרכתי סמים. לא הייתי בהודו. לא עישנתי וכמובן שאין לי איידס. היא פנתה בטענה שהיה צורך לבדוק אותי במשרד הבריאות טרם התקבלתי לעבודה וממש עשתה סקנדל שלם משני קעקועים פשוטים על הזרוע.
רציתי להבין האם זה שהיא אמרה שיש לי איידס זו הינה לשון הרע והוצאת דיבה כי אין לי איידס וכמובן שהיא עלולה לפגוע בעבודתי עם טענה שקרית זו. והיא מפלה אותי משאר המדריכות בכך שביקשה שאתרחק מהילד בזמן הצהרון ולא אצור איתו אינטראקציה על סמך טענה שקרית שוב שיש לי איידס בגלל הקעקוע וכמובן פנתה לדרגים הגבוהים מתוך בורות וחוסר ידע בנושא קעקועים. אני משערת שהיא פנתה להורים נוספים. אשמח לתשובה. תודה רבה.
צליל.
כי תפני להפגש עם עו"ד. בברכה, עו"ד פרץ.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
ישנה עילת תביעה
תפני ליעוץ פרטני
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר