הוצאת דיבה בהעברה בנקאית.
השתלשלות האירועים:
פרסמתי ביד 2 פינת אוכל, התקשרה אלי בחורה ואמרה שראתה את התמונות והיא אהבה, היא מעוניינת להגיע בערב,
תיתן לי סכום על החשבון ויום למחרת יגיע מוביל לאסוף את פינת האוכל והיא תדאג לפני לעשות העברה בנקאית, הסכמתי לעניין זה.
כאשר היא הגיעה היא התלהבה מפינת האוכל אך היה לה ולבן זוגה שינוי, היא נתנה לי לדבר עם בן זוגה בפלאפון וזה אמר כי המוביל יגיע באותו ערב,
אך העברה בנקאית הוא יעשה יום למחרת, התנגדתי ואמרתי שעניין זה לא פתוח למשא ומתן ועלי לקבל אישור העברה בנקאית לפני שאתן את פינת האוכל אינני מכיר אותם ולא סומך על אדם שאינני מכיר.
לאחר מס' דקות הוא ביצע העברה בנקאית ושלח לי אישור העברה, בערב לקחו את פינת האוכל ובזה חשבתי שהסתיימה העסקה.
יומיים למחרת כאשר אני נכנס לחשבון לתומי אני רואה כי ההעברה בוצעה תחת הכותרת "לידי: הדביל" הרגשתי מושפל שדבר זה מופיע בחשבון העו"ש שלי ושל זוגתי שזהו חשבון משותף של שנינו מה גם שאנו בתקופת לקיחת משכנתה+הלוואה ואיך עלי להרגיש מול הפקיד כאשר אציג את העו"ש שלי ושל אשתי?
אציין שציינתי את כל השתלשלות העניינים בנוסף לא פניתי עדיין לבחור לאחר שגיליתי שרשם זאת בהעברה שביצע.
האם במקרה זה יש עילה לתביעה דיבה?
ממליץ לפנות לעו"ד לשם בחינת סיכויים מול סיכונים
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר