חברת ביטוח השיבה לי בכתב בטון זלזלני. אם אצטט במדוייק את המענה ואכתוב שבעקבות הממענה המזלזל ואופן הטיפול אפנה למפקח על הביטוח ולא אוסיף מעבר לזה אך אכתוב זאת בעמוד החברה. מה הסיכוי שלי להפסיד בתביעה אם אכן כזו תוגש נגדי? האם זה מותר על פי חוק?
שיש לגביו עניין ציבורי אך יש להצמד לעובדות כפי שחווית אותם ולהשמר שלא להשמיץ באופן פרוע מדי אלא פשוט לתאר את שקרה במידתיות ובסבירות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
האם יש לדעתך עניין ציבורי בנושא של בעייה בטיפול במקרה ביטוח ספציפית אצלי?
האם זה שאיימתי בפוסט שאפנה למפקח על הביטוח מהווה לשון הרע כי זה עשוי להציג את חברת הביטוח באור שלילי ומבזה?
אם הייתה לי סיבה טובה לפנות למפקח על הביטוח ולכן ציינתי זאת ותלונתי התקבלה לבסוף. האם לדעתך אהיה מוגן ביחס לפירסום בהגנת אמת דיברתי?
כמו כן, האם לדעתך תעמוד לי ההגנה של הגנה על עניין אישי כי חיפשתי נפגעים נוספים?
שכמובן זה יתרום משמעותית למסקנה הפירסום היה אמת ולכל הפחות סביר ומוצדק. תלונה לרשות מוסמכת שהוגשה בתום לב, הינה מוגנת ומותרת, גם אם בדיעבד היא לא התקבלה, ואם כן התקבלה, הרי שהמשמעות ברורה.
אם יצאה מוצדקת אז הפרסום אודות הגשת התלונה ללא התוכן של התלונה יהיה מוגן?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר