שלום לך
נפסק לי בתביעת לשון הרע,סך של 10000 שקלים מול אחד הנתבעים,אך בית המשפט החליט לחייב אותי בסכום זהה לנתבע,בטענה שהכברתי במסמכים.
הדבר נבע עקב אישומים רבים שעליהם הייתי חייב להתגונן,אף שהם לא היו קשורים לתביעה,אך פגעו בשמי הטוב בעיני בית המשפט. לכאורה נראה שאינני חייב בתשלום לנתבע הראשון מאחר והסכומים מתקזזים.
חוייבתי לשלם לנתבע השני שתבעתי 10,000 שקלים.
אני מעונין לערער על פסק הדין למחוזי,מאחר ולא לקח בחשבון ראיות שהובאו לפתח בית משפט באופן מובהק,והקלו עם הנתבעים.
אני הגשתי את התביעה דרך עורך דין מהסיוע המשפטי אשר פיטרתי מאחר ולא היה לו הזמן הדרוש (מבחינתי,בצדק) לטפל בתיק שהיה גדוש בראיות ומסמכים.
אני מעונין לשאול האם אני עדיין לצרכי הערעור נחשב לפטור מאגרת משפט או שנוצר מצב חדש בערעור ואני צריך להגיש בקשה לפטור מאגרה ? (יש לי משכורת חדשה על עבודה מאד חלקית בסך 2000 שקלים)
שאלה שניה ברשותך,האם אני יכול להגיש בקשה לעיכוב ביצוע תשלום ההוצאות,או לערער על גובהן עד לאחר הערעור ? (אני נכה 100% פיזי ונפשי)
מודה לך מאד על תשובתך,
ניתן לצרף את מיסמכי הבקשה הקודמת ולהזכירה. בעיקרון, אין עכוב ביצוע לגבי פסק דין שמורה לשלם כסף, צריך לשלם. אציע כי להפגש עם עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר