שלום.
לפני כמה ימים נכנסתי למינימרקט קרוב לבית רציתי לקנות ריבה. הגעתי למדף הריבות העפתי מבט ראיתי שאין מה שאני רוצה ויצאתי.
אחרי כמה צעדים מישהו פתאום הגיח מאחור.כנראה שהעובד בחנות סימן לו ש"זו אני" ואמר : ראינו אותך מכניסה לתיק דברים בלי לשלם.שזה לא יקרה שוב! מכיוון ששם החנות התנוסס על החולצה שלו הבנתי מאיזו חנות הוא הגיע . הוא המשיך ללכת ואני החלטתי לחזור לחנות לברר מאיפה זה נחת עלי.
נכנסתי חזרה לחנות.יש לציין שאני נושאת באופן קבוע תיק צד ביד אחת ועגלת קניות ביד שניה. אחד מהעובדים שם התחיל לתאר לי איך הכנסתי מוצרים לעגלה ושילמתי בקופה רק על דבר ואז חזר הבחור שרדף אחרי ואמר שאת הכל רואים בסרטון .ביקשתי לראות את הסרטון כי ברור שזו לא אני אבל הם התעקשו שלא להראות.בסוף אחרי שהתחננתי שוב ושוב לראות , הבחור הסכים ואמר לי להגיע ביום שני. כשהגעתי הוא אמר שהקב"ט לא מרשה להראות ואני יכולה לראות רק עם צו בית משפט או שאגש למשטרה ואם הם יחליטו שמותר יראו לי ופתאום הוסיף שהסרטון הוא באיכות לא טובה והוא הגיע למסקנה שזו אני רק בגלל דברי העובד כי הוא סומך עליו שיודע. אמרתי לו שכשהאשים אותי היו בחנות אנשים שמכירים אותי ועכשיו בטח חושבים שאני גנבת והכל בגלל טעות שלו..בזמן שחיכיתי ליום שני כדי לראות את הסרטון הרגשתי רע ולא האמנתי שנקלעתי למצב כזה משפיל .איך אני יוצאת מזה עכשיו אחרי שנעשה לי נזק בלתי הפיך ואני לא אשקוט עד שתתגלה האמת והם ישלמו על כך.מה עלי לעשות?אגב הקלטתי את 2 השיחות שניהלתי איתם בחנות כי הבנתי לקראת מה אני הולכת.
תודה מראש
שלום מלי,
האשמת שווא בביצוע עבירה פלילית בהחלט מהווה עילת תביעה בלשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר