המכללה דאגה לנו למרצה שיעביר את הקורס, הבעיה החלה כאשר די מהר התגלה כי אין בידי המרצה היכולת להעביר את הקורס באופן המספק את הידע הנדרש.
1. המרצה לא הגיע מוכן לשיעורים
2. השיעור התנהל לפי מה שכתוב בספר במדויק! היינו, ראשו לא נע מהספר כלל.
3. לא הייתה באפשרות המרצה לענות על שאלות ולפתור בעיות (תכנות).
4. לא הייתה באפשרותו לענות על תרגילים שנתן בעצמו בכיתה.
5. לא היה לו את הידע לבנות תוכנית אונליין, בזמן אמת.
הדילמה הוצגה בפני המכללה ובתגובה "המתינו עוד שבוע, זהו רק התחלתו של הקורס".
לאחר שבוע ,אמרו שיגיע גנדי לשיחה עם הכיתה ביום שלישי.
גנדי אכן הגיע, אבל ביום שני ולצערי, אני לא נכחתי פיזית בשיעור עקב טרגדיה משפחתית, אבל לאורך כל השיחה הייתי על קו הטלפון.
את שחשבתי על המרצה אמרתי בקבוצה בעת השיחה שהתנהלה לכיוון הלא נכון, על כיוון מספר הרמות של חלק מהתלמידים בכיתה. והוא ורק הוא הגורם הבעייתי.
את דעתי אמרתי בקבוצת הוואטסאפ ובה נכח גם המרצה.
רוב התלמידים התביישו .פחדו לדבר, כי המרצה נשאר בכיתה ולא היה נעים להם. באותו העת, התחילו לדבר באותה קבוצה וביקשו להוציא את המרצה מהכיתה ואני, אדם פשוט, שרוצה רק ללמוד והצליח לא הייתי מוכן להישאר אדיש ולא הייתי מוכן לתת לביזיון הזה להמשיך.
לשון הכתוב בקבוצה:
"תגידו לו (לגנדי) שאין קשר לקצב ההתקדמות, תגידו לו שה..... לא יודע את החומר, חשוב שיבין ש..... לא יודע את החומר.
הקשר בינו לבין הרצאות הוא מקרי לחלוטין.
אני אומר את זה לכולם, מי שחושב ש.....יעזור לו להתקדם בחומר, גם לחדשים וגם למי שיש קצת ידע, חי בסרט!
אף אחד לא יצא מהקורס הזה עם הספק טוב לשוק, בטח לא בזכות מ......"
לאחר מכן, חזרנו למכללה וטענו שוב כי ישנה בעיה ובתגובה "אנחנו מטפלים בזה".
עד כמה ימים עברו ושוב פנינו למכללה ובתגובה ערכו סקר שביעות רצון מהמרצה.
ואמרו לנו אחרי החג ואז חזרנו ועדיין לא היה פתרון עד שתלמידי הכיתה ביקשו פתרון ע"י מכתב חתום עם כל חתימות הסטודנטים ובו מוצגת הבעיה.
בשלב מסוים כבר יצאנו מהכיתה וביקשו מהמכללה שיחה ללא המרצה ובה נאמרו כל הבעיות.
לאחר יומיים הודיעו לנו שיש מרצה חדש.
בשורה התחתונה והכי חשובה המרצה פוטר מהמכללה וע"י המכללה ועכשיו תובע אותי על לשון הרע בעקבות הדעה בקבוצת הוואטאפ.
המכללה כמובן מסתייגת מכל הדבר הזה ונותנת לי את טון הזלזל.
אשמח לייעוף מה עלי לעשות ואיך להתקדם.
לפי המידע שאני קראתי אין כל בכלל לשון הרגע וההגנות הקיימות חלות במקרה זה. האם אני צודק?
לייצוג מישפטי ולכן עליך באופן דחוף לפנות ולהפגש עם עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
טרם הגישו נגדי תביעה, קיבלתי מכתב התראה.
האם אני יכול לטעון במכתב מנגד או בכתב ההגנה כי ההגנות הקיימות תחת לשון הרע חלות במקרה הזה כולם? או מנגד אני צריך לבחור אחת ואיתה להמשיך את ההליך לחפותי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר