שלום, בעקבות בעיה רפואית פניתי לרופא פרטי, בפגישה הראשונה הוסבר אופן הטיפול, מעקב וכן מה קורה במידה והבעיה חוזרת. הרופא הצהיר שבמידה והבעיה תחזור הוא יבצע את ההליך שוב ללא תוספת תשלום. לאחר כחודש הבעיה חזרה, ובעת הפנייה לאותו רופא הוא ציין שצריך להמתין וגג יחזור על הטיפול שוב ללא עלות נוספת. וכן שעלי לבוא לביקורת במאי. במאי התקשרה המזכירה והודיעה שכל ביקור נוסף הוא בתשלום. פניתי לרופא אשר חזר בו מהצהרותיו ומההסכם שהיה, אם הייתי יודעת שזה המצב הייתי פונה לקליניקה אחרת. כעת על מנת למנוע מאחרים לבצע את אותה הטעות ולבזבז הון תועפות על טיפול לא אפקטיבי ושלא ירמו אחרים, כתבתי פידבקים התואמים את המקרה, האם פידבקים שליליים או פירסום המקרה בו לפי מיטב הבנתי רימו אותי, יכול להיחשב כהוצאת דיבה?
צמודה לחוויתך האישית ומבלי להשתמש במילה מרמה וכולי, וגם במקרה זה אין וודאות שלא תתבע מכיוון שבתי המשפט פתוחים לכל דיכפין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר