עו"ד כלשהו כינה אותי בספר הטלפונים שלו "שיחה מטרידה לוטו נט", והוא התחבר לאפליקציה שמשתפת את הכינוי הזה. כשאני מתקשר לאחרים, הם רואים את הכינוי הזה. אין לי מושג מי זה אותו עו"ד, ואין לי מושג מי זה לוטו נט. פניתי אליו בהודעה וביקשתי שיסיר את הכינוי הזה, שפוגע בשמי הטוב, והוא סרב להסיר את הכינוי, ואף אמר שיוסיף כינוי לא קשור נוסף, סתם. ביקשתי שוב והזכרתי לו שעל הוצאת דיבה לא צריך להוכיח נזק, והוא כינה אותי בכינויי גנאי, סרב לשתף פעולה, ולבסוף איים "קדימה תגיש, אני שומר את המסרונים האלו לתביעת הטרדה נגדרך, זו עבירה פלילית", וכינה אותי שוב בכינויי גנאי. מן הסתם מדובר בעו"ד שפשוט לא מפחד מכלום, ולא בוחל באמצעים. השאלה האם יש לו תיק נגדי על זה שפניתי אליו בהודעות (ארבע הודעות בסך הכל, מן הסתם לא המשכתי להתכתב איתו לאחר שאיים בתביעה בעצמו), והאם יש לי תיק נגדו? איך אני מסיר את הכינוי הזה... זה מאוד לא נעים דבר כזה....
שלום יונתן,
תלוי בתוכן ההודעות ששלחת, מציעה שתנסה להגיע להבנות עם העו"ד אולי באמצעות עו"ד מטעמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
הרי אני לא עו״ד, הוא כן, זה לא עולה לו שקל. אני צריך לשלם אלף שקל לעו״ד על מנת שינהל משא ומתן בשבילי, והוא גורם לי נזק של אלף שקל, שוודאי לא ישלם ללא קביעת שופט. הואיל ומדובר בעו״ד, אשר מאיים באיומי סרק ומשמיץ ברבים, ומשתמש במקצועו כדי להתריע ממניע מלפעול נגדו, האם יש טעם לפנות לוועדת האתיקה? האם יש להם סמכות לפעול בעניין?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר