ערב טוב
לפני 4 שנים עבדתי בחברה מסוימת בכפיפות לסמנכל. לאחר כשנה נכנס מנהל חדש לחברה שאותו הכרתי מס שנים קודם לכן ממקום עבודה קודם שבו עבדנו יחד.
הבוס שלי -הסמנכל שאל אותי מדוע אותו מנהל עזב את החברה הקודמת ואמרתי לו שאני יודע מהסיפורים שרצו אז בחברה שהיה לו רומן עם אחת העובדות ומאחר שההנהלה לא "אהבה" את זה הוא עזב.
לאחר מס חודשים הבוס שלי ( הסמנכל) פוטר ואותו מנהל תפס את מקומו. עד היום הוא לא קיבל פיצויים ופרמיות על מכירות שעשה (מדובר בסכום גבוה) וזאת מאחר שהחברה טוענת שהוא גונב להם לקוחות , מכפיש את שם החברה ומוצריה ומשמיץ את העובדים ואת אותו מנהל אצל לקוחותיהם. לכן החברה מעקבת את התשלומים ומגישה תביעה נגדית.
אותו סמנכל שפוטר מזמן אותי כעת להיות עד שלו בבית הדין לעבודה ולהצהיר על יחסי העבודה בננינו. אני משער שגם נושא הרומן יעלה בדיון.
יש לי 2 שאלות: : האם עלי לפחד שמה זה יגרור משפט לשון הרע נגדי אם אומר בעדות שאני אכן סיפרתי לו את סיפור הרומן.
כמו כן האם כדאי בכלל להתקחש לזה שסיפרתי לו את דבר הרומן ולומר שאני לו זוכר שסיפרתי זאת ..
יש לציין שגם אני עזבתי את אותה החברה לפני למעלה משנה.
אודה על תשובתך בהקם האפשרי
עדותו בבית המשפט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר