שלום רב
ברצוני לשאול שאלה
יש לי אחות והיחסים שלנו לא טובים בלשון המעטה הבעיה היא שכל פעם כשיש בינינו ויכוח או אי הסכמה לגבי משהו וזה קורה לעיתים רחוקות כי בדרך כלל אנחנו למדברות היא מנצלת את האפשרות ושולחת לי הודעות מעליבות ברמה שני לא יודעת אם מותר לה בכלל לומר דברים כאלה. כשזה מגיע למצב הזה אני פשוט לא עונה יותר והעלבון וחוסר האונים נשארים בי כי אינני יודעת איך להגיב למרות שאני יודעת להעליב בחזרה. אתמול הבת שלי בת 7 אמרה לי שהאבא שלה שאין בינינו קשר מתכנן לקחת אותה בזמן הביקור שלו לאחותי הביתה כמו שאמרתי אני ואחותי לא מדברות בגלל ההתנהגות הבוטה שלה ואני לא מעוניינת שגם הבת שלי תהיה איתה בקשר במיוחד כשאני לא נמצאת שם. ביקשתי ממנה בהודעה לא להפגש עם הבלי מאחורי גבי היא ענתה שהיא תעשה מה שהיא רוצה וכשעניתי לה על זה בצורה יפה . היא כתבה לי דברים חמורים שאני לא יכולה אפילו לחזור עליהם. לשאלתי האם מותר למישהו להעליב ולקלל בהודעה ולהגיד דברים נוראיים, איך אני אמורה להגיב על כך כדי שזה לא יחזור ומה עלי לעשות עם בעיה שכזאת .
אודה לך על תשובתך
ההודעות של אחותך להשלח לא רק אליך אלא גם למישהו נוסף זולתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר