לפני כחודש ננשך הכלב שלי בגינת כלבים בעיר מגוריי , קיימת קבוצת וואטספ בה חברים כמה מבאי הגינה ובעלי הכלב התוקף אינה אחת מהם.
לאחר שהכלב שלי הותקף על ידה עדכנתי זאת בקבוצה והתחוור לי כי זו לא הפעם הראשונה שהכלב שלה תוקף. אותה גברת כתבה לי בפרטי כי הם ישאו בחלק מהוצאות הטיפול אך מאז הדברים הללו נעלמו עיקבותיהם, התנהל בקבוצה שיחה אודותיה בה יצא שהשוותי את מנת המשכל שלה לדבר מה. כתוצאה מכך קיבלתי התראה לפני תביעה עם דרישה להתנצלות על סך 2000 שח . השאלה מה ההתנהלות מאחר וכרגע יש גם סכום כסף שאני שילמתי עבור הטיפול בכלב שלי שהיא מתכחשת לו - למרות שיש עדים לתקיפה ומרבית השיחות הן בוואטפס ולכן מתועדות , האם עדיף לשלם את ה2000 ש"ח ולתבוע בנפרד בתביעות קטנות על הטיפול בכלב או שיש הצעה אחרת? תודה.
שלום רב,
צריך לראות ולהבין את כל השתלשלות התכתובות. לא תמיד אמירות מסוג זה מקימות עילת תביעה בלשון הרע.
לעניין דמי הטיפול בכלב שלך, נראה כי קיימת לך עילה נזיקית לתבוע פיצוי בגין כך ועלייך יהיה להגיש תביעה קטנה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר