שלום, שכן בבניין שקניתי בו דירה הגיש נגדי תלונה במשטרה על נזק כביכול שגרמתי לו לרכב, יש לציין שמעולם לא גרתי בדירה (היא מושכרת) ולכן אני בקושי מכיר את השכנים ואין לי שום אינטרקציה איתם, בכל זאת השכן החליט שאני הוא זה שגרם לו נזק לרכב (באותה מידה יכל לעשות אנדנדינו על השכנים לבחור את מי הוא מאשים), יש לציין שאין לו שום ראיה/הוכחה/עד או שום דבר מבוסס או הגיוני למה הוא חושב שזה אני, הטענה היחידה שלו היא בגלל שהוא דיווח איזה משהו למהנדס העירייה על הדירה שלי (במילא זה בחיסיון ולא מודיעים מי דיווח ולכן לא יכלתי לדעת) ולכן הוא חושב שכביכול "נקמתי" בו. במשטרה ציינו כמובן כי התיק ייסגר ודאי, כיוון שאין שום הוכחה או ראיה מלבד ההצרה שלו, ובמיוחד שאני בנאדם נורמטיבי ללא עבר פלילי. בכל אופן בגלל החוק המעוות במדינה גם אם אין שום ראיה מתייחסים אלייך כאל אחרון העבריינים מהרגע הראשון, ז"א לקחו תביעות אצבעות, דגימות דנא, צילומי חשודים וכדומה. התלונה היא תלונת שווא ועל פי ההוכחות שהגשתי השוטרת ציינה כי כנראה התלונה תסגר על חוסר אשמה. האם יש מקום להגיש תביעה בגין עוגמת הנפש והוצאת דיבה? או שסעיף 15 מגן עליו על אף שזוהי תלונה לא מבוססת בעליל ושווא לחלוטין? תודה מראש.
השכן הגיש תלונה שקרית ביודעין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
והוא חשד שזה אני ולכן הגיש תלונה, עדיין ניתן לתבוע אותו כיוון שאין לו שום ראיה או ביסוס לחשד סביר?
שזו הגנה משפטית מוכרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר