שלום,
המקרה הוא כזה- ביני לבין עוד שני אנשים שהקשר שלי איתם הוא עסקי התפתח ריב על דבר מה, במהלך הריב היא קראה לי בכל מיני שמות וגם בסוף אמרה בפני עוד שני אנשים כולל אותנו שאני לא ישרה ולא הגונה בלי סיבה, כדי להשפיל אותי ולגרום לי לצאת מכליי. אני בתגובה נעלבתי מאוד, פרצתי בצעקה שאיני מעוניינת להמשיך איתם ויצאתי מהמקום. אדם שהיה נוכח איתי בפגישה והגיעה כביכול לתמוך בי נשאר איתם בזמן שאני מחוץ לאזור הפגישה בטענה שהוא מנסה לשכנע אותם. הוא שהה איתי כשעה עד שיצא מהם ואמר לי כך: שכנעתי אותם, כששאלתי אותו למה הוא עשה זאת ואיך שכנע הוא אמר שאקרא לי משוגעת ושהוא לא ידע עם מי יש לו עסק. כעסתי עליו נורא על שעשה זאת אך הוא טען שזה לטובתי. אחרי אותו יום האנשים האלה שאני קשורה אליהם בהסכם לא מפסיקים לקרוא לי מסכנה ולהשפיל אותי, בנוסף טוענים שהאדם שהיה איתי עכשיו בצד שלהם ושהם והוא לא ידעו עם מי יש להם עסק. לאחר הדברים האלה חוויתי התקף חרדה והייתי בבית חולים. אציין שהאנשים האלה נהגו בי בחוסר תום לב בהתקשרות ההסכם שלנו לאורך כל הזמן וניסו לעשות לי תרגיל. כשבאותו היום הם אמרו מאחורי גבי לאותו אדם שהיה איתי שאני מפרה סעיף, את אותה ההפרה הם יצרו במכוון בכך שלא הסכימו לשתף איתי פעולה. האם יש לי עילה לתביעה? תודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר