אדם פרסם בעיתון כי איימתי עליו דרך האינטרנט ברצח. המשטרה בדקה המחשב שלי וגילתה שלא אני עשיתי זאת. למרות זאת בסיבה לסגירת התיק המשטרה כותבת כי נסגר מהסיבה שאין מספיק ראיות להעמדה לדין. אני הגשתי תביעת לשון הרע וצרפתי הודעת המשטרה על סגירת התיק. האם זו היתה טעות מצידי לצרף זאת, והנתבע יגיד כי סיבת הסגירה מהווה הוכחה לאיומי עליו ברצח?
האם לתקן כתב התביעה ולהשמיט המסמך המשטרתי. מה דעתך?
השאלה כוללת שני מרכיבים..ראשית סגירת תיק מ-3 עילות. העדר עניין לציבור, העדר ראיות מספיקות וחוסר אשמה. חוסר אשמה זוהי עילת הסגירה החשובה שכן לא יהיה כל ר"פ וזוהי חפות מלאה. לא כך לגבי סעיף העדר ראיות. מומלץ שתפנה לפורום פלילי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
הגשתי לשון הרע כנגד אדם שפרסם בעיתונות כי איימתי עליו. התיק נסגר כי אין ראיות מספיקות להעמדה לדין.
צרפתי סיום החקירה. השאלה היא האם הנתבע יגיד כי סיבת הסגירה מהווה הוכחה כי כן איימתי עליו. האם להשמיט הנספח על סיום החקירה או לא. זו השאלה
ליאור שלום,
הכיצד מסמך זה בו נסגרה החקירה בהיער ראיות יכול להוות ראיה לכך שכן איימת? ....לא ברור לי...
נא תסביר..
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין ירוחם אדלר 053-6249801
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר