לאחרונה אני מותקפת ברשת החברמילוליתתית בכאשר אני מגיבה לשיחות הקשורות בתפקוד לקוי של הרשות.בכיר בעירייה תוקף באמירות מכוערות ,דבר שעל פי חוק לא ממש מותר. על עובד ציבור חלים מגבלות לחופש הדבור אבל מאחר ודבריו משרתים את ראש העיר- אין למי להתלונן .
יש לציין שאני , למרות השיח המכוער והעלבונות, שומרת על שפה נאותה.
כעקרון כל מי שמעז לדבר יותר מידי ברשת נגד העירייה מותקף מילולית ברשת ע"י מספר אנשים מקורבים . אנשים בעיר פוחדים לדבר ומעדיפים לשתוק. התכתבתי עם סגן ראש העיר בעבר והוא אמר שכל אחד שיתבטא איך שהוא רוצה ולא קרה לעובדיו לשמור על שפה נאותה. הוא מכנה בשמות , מעליב וכותב שנשתוק ואוי ואבוי לנו.... האם יש דרך למנוע מאותו עובד ציבור להמשיך בזאת?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
מצרפת מספר קטעים שהוא כתב :
1.המתיני לבחירות הבאות עשי עבור מי שאת רוצה ובינתיים כבדי את מי שנמצא דעי גם לפרגן לא רק ליתקןף בגלל אינטרס - הישוב הזה פורח משגשג וגם אחת כמוך לא תעצור את זה בגלל אינטרס - ולא טובת הישוב - לכל מטבע שני צדדים כבדי גם את הצד השני עד היום הקובע !!!! קפיש ? כתבי פעם דבר טוב דבר מפרגן אבל את הרי אובססיבית ולא ישרה אז - בינתיים לכי לעוגות יש לך עוד זמן רב עד השינוי שאת רוצה בו ואולי - תקבלי - אך אולי גם - לא ! ולמדי לקבל את החלטת הרוב היום את ב - ........ !!!! כבדי ולא יותר !!!!
2. כאן לא יהיו דקירות כאן לא יהיה אלכוהול כאן נישן בשקט בלילה ואתם הרי אנטי שניכם ולכן רק שימשיל כך לא למועדונים ביוקנעם מי שרוצה שיגיע למועדונים במקומות אחרים הרי רוני והיה והיה כאן מועדון היהית בזכות התורה מפיל אותו אז די למשחק הכפול - הרי אתה מעיר כל הזמן אז יש לי רעיון טוב עבורך אולי תעבור מקום כי ראש העיר ישאר ולך יש רק ברירה אחת !!! וגם לחברה הטובה שלך - ואתה דתי !!! רויטל יש מקומות מגורים טובים ויפים יותר !!! קפישששששש
3.רויטל היקרה בשעות שאני כותב אני אדם כמוך אזרח הישוב ולא איש ציבור אף אחד לא יראה אותי כותב בשעות העבודה שלי נכון אני איש ציבור אני משרת את הישוב הזה מעל ומעבר יש הרבה הורים שיכולים להעיד על כך אני יודע שאת אנטי אבל זכותי היא אחת כל הורי הישוב שעבורם ועבורם הילדים שלהם אני עושה על זמני על חשבוני להצלחתם את קטנה מידי (לא בגודל) להעיר או להאיר לי את שלי אני עושה מעל ומעבר ורק לטובת הישוב ללא כל שייכות לכלום אז בבקשה ממך אני לא מקבל לא הערות אבל הארות כן
4.את לא בונה את הורסת מהיכן באת ולאן את הולכת תפסיקי לשחק באף מקום לא היית מרשה לעצמך מה שאת עושה כאן את לא מאירה את רק מעירה וידוע מהיכן זה בא לא יעזור לא לך ולא לחבריך המובחרים סימון שיבדה לחיים ארוכים יהיה ראש העיר גם עם התאילנדית שתביא אותו ללשכה כי הוא עושה ואתם מכשילים אז שימשיך לכאוב לכם תשתדלו להיות אנושיים ולדאוג להאיר ולא רק - להעיר ! ועד שלא תבינו זאת הוא ימשיך להיות ראש העיר - והביני את זה כתב לך יואל כרגע בבית ולא עושה חשבון לא לך ולא לאף אחד ברגעים אילו אני יואל לא איש ציבור - קפיש !!!!!!! די הגזמת ! כל אדם הוא אדם לעמצו בזמנו ודי עם כל הפרוטוקולים החוקים ושאר האינטריגות שלך הדזמת מעל ומעבר במקום אחר לא היית מרשה לעצמך להרים את הראש שלך ולהכפיש כפי שאת רגילה כי היו זורקים אותך מהישוב רק כאן את מרגישה גדולה אבל כל עוד תאירי ולא תעירי נקבל - לתערי את לא יודעת מה ההבדל בין המילים לילה טוב ושנה חדשה טובה וטובה לך
5. נשיא אנס! ראש ממשלה גנב ! ועוד ועוד מה את מלינה מה רע לך די בבחירות התושבים כמוך בוחרים לא אחרים זה מה יש כרגע עד לבחירות הבאות תלמדי לכבד את הבחירה ביקורת בונה - מקובלת !ביקורת אינטרסנטית ולא מכובדת לא מקובלת ! אבל את לא מבינה זאת -! שבי במקומך עד הבחירות הבאות תשתדלי שמי שאת רוצה יבחר והיה ותצליחי כל הכבוד והיה ולא כבדי את האחרים והבחירה שלהם - לצערי - את זה את לא מבינה ולא מכבדת !!!!! אולי עוגות טובות את יודעת לעשות - אבל את רצון התושבים את לא מקבלת - למדי לא יזיק !!!!
גבולי לטעמי מבחינת דיבה. מבחינה משמעתית וכולי זו כבר שאלה אחרת שבה פורום זה לא עוסק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר