לאמא שלי היו 2 דירות ולפני מספר חודשים היא ביטלה הוראת קבע על דירה אחת כיוון שהיא מכרה אותה והעבירה לבעלים הבאים. ובתאגיד המים אומרים שהיא ביטלה את הוראת הקבע על הדירה הקיימת ושהצטבר לה חוב שהקריאה בו כפולה מהרגיל. הנציגה הלבינה את פניה והביעה חוסר סבלנות לבעיות השפה שיש לה. לאורך כל השיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לשבת להסביר לה בגלל שיש אנשים והם רק 2 פקידות. וכשהיינו בדרכנו החוצה היא אמרה משהו וכל מי שהיה מסביב צחק. יום אחרי היא התקשרה ואמרה שההתנהגות היתה מבישה ומתחת לכל ביקורת, אמא שלי דיברה יפה אך ביקשה הסבר נוסף שהפקידה לא התכוונה לתת. לאחר שהיא הבינה שהטעות שנעשתה שלהם שיחסו את הביטול של הוראת הקבע לדירה הקיימת, היא דיברה בסובלנות. ביקשתי תצלום של השעון כדי להוכיח שהחוב לא שלנו. הדבר השפיע על אמא שלי מהבחינה הבריאות לחץ הדם שלה עלה והיא אחרי ניתוח לב פתוח. האם יש לי עילה לתביעה כנגד אותה פקידה ועל הטעות של התאגיד?
לטענתכן מהוות דיבה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר