שלום רב,
אני נמצא כרגע בסכסוך גירושים נורא קשה עם אישתי, במהלך הסכסוך אישתי הוציאה כנגדי צוו הרחקה אך הצוו בוטל.
למעשה במהלך הדיון יצא שהאדם שהפעיל את כל האלימות היא למעשה אישתי ויצא שהיא דוברת שקר, הצוו בוטל מיידית וכרגע יש לי חזקה משותפת זמנית על הילדים.
אנחנו כרגע בדיונים על המשמורת הקבועה ועל הסכם הגירושין בבית משפט.
אישתי נלחמת בי בכל דרך כולל לקיחת הרכוש המשותף שלנו כדי שאוותר על התביעה שלי בבית המשפט על הילדים שלנו.
אני חייב לציין שאפילו העובדת הסוציאלית שמונתה בידי בית המשפט המליצה על פירוק משותף ושהייתי אף משותף ופעיל בגידול ילדיי.
לאחרונה גיליתי שאישיות נורא בכירה בארגון קולך ופסיכולוגית נורא מפורסמת שיש לה קשרים עם משפחתה של אישתי מפיצה כנגדי בפייסבוק שאני אדם אלים שפגעתי באישתי ושיש להתרחק ממני, היא פונה על חברים משותפים ומסבירה להם שעליהם להתרחק ממני.
כתוצאה מכך הייתי חייב לבטל את החברות שלי בכמה קבוצות, אנשים שהיו יקרים החלו לנתק איתי את הקשר, אנשים החלו להתעלם ממני.
פניתי אליה במכתב בו התחננתי בפניה לחקור את השמועות שהיא מפיצה ושהיא פוגעת בי, שלשמועות שהיא מפיצה אין שום בסיס וכי למעשה הסיטואציה הפוכה לגמרי, ושזה לא הגיוני שפסיכולוגית בכירה תפיץ שמועות כאלו כשהיא יודעת מהן ההשלכות שלה.
עד עכשיו לא קיבלתי ממנה על תשובה, זכיתי בהתעלמות מופגנת.
אין לי מושג מה לעשות ונורא אשמח לעצה בנידון.
להפגש עם עו"ד על מנת להגיש תביעה. בכל שאלה נוספת ניתן ליצור קשר טלפוני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר