שלום,
הנני נשואה כ 18 שנים + 3 ילדים.
בעלי עזב את הבית ופתח נגדי תיק ברבנות על סמך :
בתקופה האחרונה בעודי חושבת שהגענו אני ובעלי לנקודת שיא והכל טוב בעלי מאיזו סיבה שלא ברורה לי, הערכתי חברה בה הוא מסתובב, החליט לשים עלי מעקב של חברים.
ברור שאין מה למצא אצלי כי מעולם לא בגדתי, פילרטתי או משהו דומהאבל מעולם!
האדם אשר עקב אחרי אמר לבעלי שאני בוגדת בו דבר שהוא שקר.
חוץ ממילה שלו אין לו הוכחה ולא תהייה כי אני מדגישה וחוזרת מעולם אבל במחשבה לא בגדתי.
כאמור בעלי עזב אני התמוטטתי נפשית והן פיזית, הוא חזר אבל עדיין מאמין לחברו "הטוב" שאינני יודעת מיהו .
קשה לי לחזור לחיים רגילים כל הזמן אני חושבת על כך שבעלי פשוט אינו מכיר אותי כלל.
אני מנסה לשקם את חיינו המשופתפים כי אני אוהבת את בעלי מאוד, אבל תמיד ברגעים אינטימיים אני נזכרת בכך שאינו מאמין בי ואינו מכיר אותי כלל.
לי נראה שמכאן לא נוכל להמשיך בחיים משותפים למרות רצוני לשקם.
שאלתי היא האם יש לי זכות לתבוע את האדם אשר המציא עלי דברים כאלה?
אדם שהרס את חיי וחיי ילדי אני הושפעתי מאוד מכך ועברתי התמוטטות ואדם שגורם כזה סבל לאחרים ומשקר במצח נחושה צריך לשלם על מעשיו, מה היה קורה אם בעלי היה אלים ? ועל כזה שקר היה הורג אותי?
בעלי הודע שלאחר שהחבר בישר לו כי אני ,בוגדת" בו עקב אחרי מספר חודשים וברור שלא גילה כלום כי אין מה לגלותאני או בעבודה או בבית עם הילדים או מתעסקת במה שקשור לילדים.
תודה מראש על תשובתכם.
שלום לך,
על פני הדברים, כפי שאת מציגה אותם, יש לך עילת תביעה נגד מפיץ הסיפור הזה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 053-9429004
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר